Notă

11.02.2012

S-au inlocuit serverele si s-au configurat sa suporte trafic mult mai mare prin introducerea unor delay-uri intre request-uri. Daca vrei sa incarci pagina x sau y nu se mai incarca imediat ci exista un mic delay. Daca apesi imediat un alt buton [sub o sec], atunci ti se va livra pe loc pagina, altfel nu. Nu este intarziere datorata serverului. Aceasta este o masura de protectie mai buna decat ban-ul temporar. Multi o sa apese acelasi buton de 20 de ori pentru ca server-ul nu se mai misa ca inainte.

 

25-01-2012

Noutati prea multe nu sint in ultimul timp , pe anno1777 se face curatenie se baneaza toate conturile multiple (clone) si se lucreaza in continuare la versiunea noua ptr razboi si medalii , Market-Glory nu a mai adus inca nici o imbunatatire dar se lucreaza in continuare la modul razboi , cele mai noi noutati sint legate de Proeconomica deoarece s-a introdus o noua varianta pentru referali si ea consta in faptul ca pentru fiecare referal nou adus , primesti 0.10 eurocenti reali si urci un nivel de joc , sper sa va ajute aceste informatii si astept noi intrebari .

21-01-2012

Nu am mai postat zilele trecute deoarece nu sau mai anuntat mari schimbari , insa incepind de ieri pe Proeconomica s-a facut update si majoritatea jucatorilor mai vechi sau mai noi au primit cite 50 de gold si au trecut citeva trepte la experienta.Pe anno inca se lucreaza la noile implementari , deja s-a introdus limba spaniola si se lucreaza in continuare la noile implementari .

15-ian-2012- Dupa cum s-a anuntat pe Anno1777 zilele aceastea se vor face noi implementari , se vor aduce noutati in cadrul razboaielor si al proprietatilor private , imediat ce noutatile vor fi introduse am sa le postez si pe blog . Spor la joaca si distractie la maxim , cei care au intrebari nu va sfiiti , o sa primiti raspuns sigur .

Market-glory , a dat drumul azi la companii le -REVISTE- care sint gratuite pentru toti jucatorii , ce trebuie sa stiti despre ele :

Compania „Revista”

Compania
Ce trebuie sa stiti despre noua companie implementata si anume „Revista”.

In primul rand nu costa nimica ca sa o infiintezi, dar petru a putea redacta articole mai aveti de urmat doar cativa pasi, cum ar fi…

     Cum se infiinteaza o astfel de companie?
Se merge in partea stanga la rubrica Companiile mele, iar acolo aveti rubrica „Infiinteaza companie”. Aici aveti toate tipurile de companii care se pot deschide in joc. Prima dintre ele fiind Revista. Se da click pe „Inregistreaza” iar apoi se va alege un nume pentru revista si un mic motto. Gata acuma sunteti norocosul/norocoasa posesor/posesoare al/a unei reviste.

     Ce trebuie sa faceti pentru a incepe productia in cadrul reviste?
Pentru a incepe productia in cadrul revistei aveti nevoie de a face o mica investitie si anume 1 aur sau mai mult daca doriti, dar eu unul nu v-as recomanda. Se va merge la rubrica „Financiar” unde se va face investitia, iar mai apoi se va vinde acel aur pentru a cumpara moneda. E necesara aceasta conversie pentru a putea cumpara mai apoi hartie si pentru a platii un prim loc de munca. Bun acum va intrebati „De ce sunt necesare aceste investii?” Pai pentru a putea redacta(scrie) articole ai nevoie de ziare pe stoc, ziare care se vor obtine in urma unei munci prestate de un jucator marketglory.

Am lamurit si treburile astea, acuma sa vedem „De unde si cum cumpar hartie?”
Se merge la rubrica „Piata” situata in partea stanga a interfetei jocului, se merge la rubrica „Materii prime” apoi se  alege „Hartie” si de acolo aveti posibilitatea de alegeti de la cine doriti sa cumparati si ce cantitate doriti sa cumparati. De inceput v-as recomanda sa utilizati cantitati mici iar pe parcurs cand veti face ceva profit veti putea reinvesti acel profit.

     Locul de munca
In cadrul administrari companiei aveti rubrica „Locuri de munca” unde aveti posibilitatea de a creea mai multe locuri de munca, asta daca doriti sa investiti ceva euro, sau mai jos putin trebuie sa selectati salariul pe care il veti da pentru a putea produce stocul de ziare. Pentru a produce cat mai repede trebuie sa urmariti cat e stabilit salariul de catre alti posesori de firme si astfel sa oferiti si voi un salar asemenea sau putin mai mult. iar apoi nu va ramane decat sa asteptati sa se bage cineva la munca.

Bun acuma ca avem stoc de ziare, putem trece la redactarea articolelor. „Cum redactam un articol?” Se va merge la rubrica „Produse speciale”, iar acolo alegeti „articol nou”. Aici trebuie sa alegeti titlul articolului, imaginea articolului, sumarul articolului care reprezinta o mica introducere si prezentare a articolului, iar mai apoi continutul articolului unde veti creea dumneavoastra ce articole doriti. Sub denumirea continutul articolului aveti cateva butoane pentru a redecta in anumite moduri, pentru a adauga poze articolului, etc
Dupa ce ati terminat de redactat aveti in partea dreapta jos, butonul „Salveaza articol”. Odata actionat acest buton aveti ocazia de a va vizualiza articolul si daca e cazul de a-l edita sau daca nu puteti trece direct la publicarea lui actionand butonul „Publica”
Pentru a putea vinde articole se va merge la rubrica inventar, iar la produse finite se va alege cantitatea de ziare pe care doriti sa o vindeti(de preferabil intregul stoc), iar apoi pretul de vanzare al articolului. Si asta e tot…

                                                  AU INCEPUT ALEGERILE PE JOCUL PROECONOMICA

La alegeri pot candita toti cei care au trecut la nivelul 2 , se candideaza pentru posturile de presedinte , primar ,etc , bineinteles la vot pot participa toti jucatorii , sint primele alegeri de la infiintarea jocurilor , asa ca mai toti ne asteptam la schimbari si un joc mult mai captivant .

Noutati de prin lume

Reclame
De yepuras alexandra Publicat în Noutati

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s