Tutorial PROECONOMICA


AICI VOI PREZENTA CE ESTE PROECONOMICA SI CE PASI TREBUIE URMATI IN ACEST JOC

Misiunea ta în ProEconomica !!!
1. Devino un antreprenor de succes
2. Ajută-ţi statul să devină puternic dezvoltat în tehnologii, un stat exportator de bunuri şi servicii care să fie în topul mondial
3. Reconstruieşte oraşul tău natal, implică-te în construirea clădirilor în 3D. Cunoaşte-ţi oraşulPentru a putea îndeplini misiunea trebuie să urmezi următorii 10 paşi:
1. Trebuie să ai bani pentru a face investiţii în companiile tale.
Pentru a-i obţine foloseşte butonul „Activitate”. Îndeplineşte fiecare din muncile propuse de câte 3/5 consecutiv. În rezultat, vei obţine bani, puncte de experienţă şi puncte de abilităţi.
2. Ca şi în realitate, unele munci necesită anumite abilităţi pentru a fi îndeplinite.
Analizează de ce abilităţi ai nevoie pentru a îndeplini o muncă şi foloseşte butonul + (plus) pentru a atribui un punct de abilitate obţinut la una din opţiunile dorite.
3. Trebuie să ai o Eficienţă cât mai mare.
Pentru aceasta treci rapid nivelul sau construieşte un nivel cât mai mare la locuinţa ta. Fiecare nivel îţi aduce până la 10 % Eficienţă. Un procent mai mare de eficienţă îţi va aduce un procent mai mare de venituri.
4. Ai grijă de starea ta personală.
Alimentaţia prmară şi secundară, precum şi aspectul scad încontinuu 1% şi respectiv 0.5% la ora. Pentru a menţine nivelul acestora la 100%, foloseşte coşul de consum (sau butonul Piaţa) pentru a procura obiectele necesare. Fiecare 10 % de creştere îţi aduce 1 punct de Experienţă.
5. La „Aspectul meu” poţi îmbrăca personajul cu anumite haine.
Hainele îţi oferă abilităţile necesare pentru a îndeplini anumite munci, îţi ridică prestigiul, nivelul de cultură şi îţi permit să ocupi funcţii în stat.
6. Creează-ţi o companie care să-ţi aducă milioane.
Fie că cultivi, creşti, produci, transporţi sau comercializezi prin impozitele plătite ajuţi statul şi localitatea ta. Pentru a deschide o afacere ai nevoie de o investiţie de minim 15 000 MDL.
7. Participă la construcţia oraşului sau localităţii tale.
Fiecare clădire e identică cu cea din realitate şi îndeplineşte anumite funcţii sau îţi oferă anumite avantaje. Călătoreşte pe hartă folosind diverse mijloace de transport, vizitând diverse clădiri, realizând misiuni.
8. Câştigă bani reali.
Încontinuu veţi avea acces la diverse aplicaţii, concursuri, misiuni care vă vor putea aduce bani reali. De exemplu, la aplicaţia „Invită” puteţi primi bani de la fiecare membru al generaţiilor viitoare.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s