MarketGlory .


MarketGlory .


Ma amuza si distreaza aceste jocuri online romanesti din care poti retrage bani reali , deoarece acum toate 3 au intrat in concurenta si toti fac oferte care mai de care mai tentante .

Momentan MarketGlory sta pe primul loc deoarece a introdus modul pentru referali cu beneficii , adica :

Cei care recomanda la alti referali primesc pana la 20% (in functie de energie) din veniturile generate de referal. In momentul in care un referal se inscrie de pe linkul dumneavoastra, timp de 100 de zile va fi blocat automat (adica nu va putea fi luat de alcineva), ulterior aveti optiunea de a prelungi blocarea referalului si de al pastra. Daca nu blocati un referal , acesta va deveni liber, deci va putea fi luat de alcineva prin lupta.

Pentru fiecare referal nou inscris pe link-ul dvs. de afiliere, veti primi, timp de o saptamana, un punctaj in functie de activitatea acestuia. Astfel, veti primi cate 0.1 puncte in fiecare zi daca referalul dvs. este activ. Pentru un referal activ zi de zi puteti primi maximum 0.7 puncte. Se formeaza un fond de 10% din incasarile tuturor guvernelor, care se distribuie la utilizatorii care au adus referali noi in ultimele sapte zile, dar numai la punctele intregi obtinute in urma acestora. Fondul respectiv poate fi vizualizat in sectiunea Afiliati.

Ma uitam saptamana trecuta pentru un referal s-a primit 0.55 eurocenti si erau unii care aveau 50 de puncte deci 25 de euro intr-o saptamana distractie curata .

Asteptam contraoferta celorlalte jocuri sa ne mai amuzam impreuna , pentru cei curiosi inscrierile se fac pe baza de invitatie , aveti aici :

INVITATIE JOC MARKETGLORY

 

Reclame

Un comentariu la “MarketGlory .

  1. da frumos si foarte interesant jocul dar mai mult imi place nfs sau un shooter asta ma plictiseste)))))))))))))))))))))) si vreau sa spun cami plac toate variantele de need for speed in el gasesti oleaca de adrenalina astai plictisitor cu toate ca poti sa faci bani cu el))))))))))) si sa nu uit counter si nfs sunt cele mai bune jocuri cu care isi omoara timpul un baiat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s